zaterdag 3 augustus 2013

GLAS vierkantjes op vierkantjes

Pinterest is echt een superinspiratiebron. Al die prachtige dingen die door al die creatieve mensen gemaakt worden. Als je even zonder inspiratie zit en je opent pinterest heb je onmiddellijk wel weer inspiratie (en te weinig tijd natuurlijk om dan alle nieuwe ideeën uit te werken).

Voor het volgend glaswerkje heb ik volgende pin als inpiratie gebruikt:
How to Make a Stacked Fused Glass Pendant in 8 Steps
http://pinterest.com/pin/392024342534621184/
Vooral de eenvoudige en contrasterende kleuren spraken mij aan. Zo eenvoudig en toch sterk ...

Daar mijn rood glashelder, en niet opaque, was is het resultaat iets minder sterk maar mag het toch zeker gezien worden.

Ik ben voor een zware ondergrond gegaan met slechts een laag vierkantjes erop, daar het resultaat anders misschien net iets te groot werd of de bovenste vierkantjes net iets te klein. Tussen de verschillende vierkantjes heb ik ook weer zwarte glasstreepjes gelegd. Dit om te vermijden dat de verschillende kleuren in elkaar zouden smelten of de vierkantjes hun vorm teveel zouden verliezen.


opstelling voor hotpot


resultaat
 Mijn meme zag deze cabochons en was er onmiddellijk weg van, ik maak voor haar ook nog een bijpassend hangertje (voor het hangertje klik hier).

bijpassende hanger

vierkantjes op witte ondergrond

1 opmerking:

  1. Pinterest is inderdaad een bron van inspiratie. Nu vond ik gisteren op facebook deze pagina : https://www.facebook.com/#!/Hotpotshop . Moest je op facebook zitten, deze is echt een hele leuke om inspiratie op te doen. Hij doet me denken aan jou blog, met veel voor en na fusen foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen

Altijd leuk om reacties en feedback te krijgen!

ook leuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...